Știrile zilei

TRAGEDIA care a lovit o tânără familie din Buzău

Medicul Anca Șerbănoiu, gincecolog la Maternitatea Buzău, este acuzată de malpraxis pentru că nu și-ar fi dat silința în prinvința unei tinere însărcinate în 8 luni. Ignoranța doctoriței, spune părintele, s-a soldat cu decesul copilului. Conducerea unităţii spitaliceşti a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Claudia Şerban are 34 de ani, iar vestea sarcinii a fost şi pentru ea, dar şi pentru soţul său, una extrem de fericită. Evoluţia bebeluşului a fost urmărită de medicul Anca Şerbănoiu, la cabinetul privat al acesteia.

Totul a decurs perfect până pe data de 14 februarie, când mămica a simţit că bebeluşul său nu mai are aceeaşi activitate ca şi până atunci. Panicaţi, cei doi părinţi au mers la medic, unde au primit asigurări că totul este în regulă.

CITEȘTE MAI MULT

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. La pușcărie cu ea.vor salarii mari? Pe ce că sunt varza cu jumări habar nu au,strica viitorul oamenilor.imi pare rău pt copilașul acela Dumnezeu să-l aibă în pază!!!

  2. Într-adevăr, bebelușul, putea fi salvat.Dacă,la sesizarea mamei,s-ar fi făcut cezariană, copilul era bine.Acest caz(numit și „asfixie albastră”)depistat la timp,poate face diferența între viață și moarte.În anii ’70 aparatura performantă era o raritate.Acum există,dar nu ştiu medicii să interpreteze corect. Scriu, în cunoştinţă de cauzâ.

  3. Sa o triiteti la vie ca s-au facut strugurii pe aceasta zis medic! Acum 3 ani , in mijlocul unei nopti,am avut nesansa sa pierd o sarcina. Cu dureri de moarte am ajuns la maternitate si aceasta zis doamna dr era de garda. Adica dormea acolo m,ai pe romaneste. Nu ma puteam tine pe pecioare.. cu hemorogie iar asazisele asiste m.au atentionat sa nu ma asez pt ca murdaresc cearceasul de parca intrasem fraudulos in domicilil personal al lor. Am asteptat o vesnicie pana a venit dna dr cu ochii lipiti de somn si nervoasa ca na.. ai stricasem somnul. In loc sa ma chiroteze cum era cazul.. ma controlat si ma trimis acasa ca ..o sa cada sarcina singura. Nici reteta cu antibiotic..nimic. era 3dimi. Am asteptat a doua tura de dimi cand a intrat dnul David care oricum era pacienta sa si care.i multumesc pt ca si.a facut treaba.. asa cum trebuia si asa cum ar fi trebuit sa o faca orice dr. A fost cosmarul vietii mele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button