Știrile zilei

TRAGEDIE: Ce a făcut Ricardo cu o oră înainte să moară

Ecouri ale tragediei care a îndoliat comunitatea din Tisău continuă să apară în mediile online, acolo unde prietenii își strigă durerea provocată de pierderea celor dragi. Adrian și Ricardo, doi buni prieteni din Grăjdana, au pierit striviți de mașina condusă cu viteză excesivă pe un drum îngust și plin de curbe. Un prieten a relatat momentele de dinaintea producerii tragediei.

Potrivit acestuia, Adrian (28 de ani), Ricardo (24 de ani) și Gabi (45 de ani) petrecuseră la un local recent deschis în comună, unde le cântaseră lăutarii, iar atmosfera fusese dominată de voie bună. La plecare, cei trei ar fi decis să meargă la o pizzerie din zonă. Un al patrulea pasager a rămas acasă, insistând să nu meargă la localul unde cei trei voiau să ia masa.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu exactitate pe drumul către pizzeria „La Motoare”. Anchetatorii cred că mașina, condusă cu viteză excesivă (anumite persoane vorbesc despre 200km/h) a intrat într-o curbă la dreapta, moment în care șoferul nu a mai reușit să o controleze. Aici, pe sensul opus de mers, a retezat cinci podiști din beton foarte rezistente, după care a ricoșat într-o salcie de pe marginea drumului.

„Mașina i-ar fi salvat”, spun martorii, care cred că BMW-ul seria 7 în care se aflau tinerii a rezistat bine la impactul cu podiștile și cu pomul marginal. Nenorocirea a făcut însă ca, după impactul cu salcia, bolidul să se răsucească în aer și să plonjeze în curtea unui localnic, aterizând pe plafon. Cei doi ocupați din față au fost pur și simplu striviți de greutatea mașinii.

Gabi, pasagerul din spate, a fost găsit încarcerat, în stare de semi-conștiență. Resuscitat de medici și dus la spital, el nu a reușit să își amintească ce s-a întâmplat.

Distruse de durere, familiile celor doi nu mai au lacrimi să plângă. Aceleași surse relatează că aseară, Ricardo ar fi sunat-o pe mama lui, pelcată de curând la muncă în străinătate. I-ar fi spus că îi este dor de ea și a rugat să orchestra să cânte o melodie tristă pentru mama lui, care asculta prin telefon. La nici o oră de la această întâmplare, Ricardo Câmpeanu zăcea mort în mormanul de fiare.

La locul tragediei au fost depuse, astăzi, zeci de candele, flori și lumânări, în memorira celor care au pierit mult prea devreme. Localnicii sunt încă sub impresia șocului și nu pot înțelege cum a fost posibilă o așa nenorocire.

Trupurile celor doi tineri au fost transportate la morga SML pentru efectuarea necropsiei. Adrian și Ricardo vor fi înmormântați săptămâna viitoare în localitatea natală.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5