Știrile zilei

TRAGEDIE: Copil mort, după ce s-a înecat cu o bomboană!

Durere fără margini, într-o familie din comuna Blăjani. Un copil de doi anișori a murit înecat cu o bomboană, în timp ce se afla în grija surorii sale mai mari. Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Tregedia s-a produs în ziua  de 16 aprilie 2019, după orele prânzului. Băiețelul se afla în grija surorii sale mai mari, în timp ce tatăl se afla la serviciu, iar mama era ieșită până la magazin. La un moment dat, fetița și frățiorul ei au mâncat câte o bomboană tip drajeu, dar, la scurt timp, micuțului i s-a făcut rău și nu a mai putut să vorbească.

Sosind acasă, mama l-a găsit pe copil în agonie și a chemat imediat salvarea. A fost însă prea târziu pentru micuțul în vârstă de doi ani, care rămăsese fără aer, după ce bomboana i s-a oprit în gât. El a murit chiar în brațele mamei sale, la scurt timp după ce a fost găsit.

Trupul copilului a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost deschisă și o anchetă a poliției, pentru a se stabili dacă a fost vorba despre neglijență.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close