Știrile zilei

TRAGEDIE: Două surori, înecate la scăldat!

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


Durere fără margini, în localitatea buzoiană Râmnicelu. Două fetițe, de 13 și, respectiv, 9 ani au murit astăzi după ce au intrat să se scalde în râul Râmnicu Sărat. Fetițele nu știau să înoate și au fost înghițite de apa adâncă. 

Alarma s-a dat în jurul orei 18:30. Oamenii din sat au sărit primii să le acorde ajutor celor două surori. Ele au fost scoase din apă în stare de inconștiență. Prima fetiță, cea de nouă ani, a fost predată unui echipaj de la SAJ Buzău. Ambulanța a găsit-o în stop respirator, iar medicii au început resuscitarea. Din păcate, pentru copilă nu s-a mai putut face nimic, ea fiind declarată decedată la fața locului.

Sora ei, o fetiță de 13 ani, a predată unui echipaj SMURD, care a început imediat resuscitarea. După câteva zeci de minute, copila a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unde a decedat la scurt timp.

Cele două fete proveneau dintr-o familie de etnie romă din localitatea buzoiană Râmnicelu. De furie, localnicii au spart geamurile ambulanței sosite la fața locului.

Din păcate, pentru fetițe nimeni nu a mai putut face nimic. Ajunsă la fața locului, poliția a deschis o anchetă și continuă cercetările

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button