Știrile zilei

Tragedie în Buzău! | Elev de la Economic, DECEDAT în urmă cu puțin timp

Durere fără margini printre rudele și cunoscuții lui Cătălin Cojocaru, elevul mort în această după-amiază la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în urma unui stop cardiac. Băiatul se afla internat de miercuri, atunci când a ajuns în stare gravă, cu suspiciunea de supradoză.

Miercurea trecută, Cătălin Cojocaru, elev în clasa a XII-a la Colegiul Economic din Buzău, s-a prezentat la Spitalul Județean acuzând stări de rău și fiind foarte agitat. Apropiații spun că anterior ar fi consumat substanțe etnobotanice.

Dus de urgență pe secția Anestezie-Terapie Intensivă, tânărul de 18 ani a început să își revină. Pe data de 19 a fost dus pe secția Medicală, după ce starea sa se ameliorase. O zi mai târziu, tânărul a intrat în comă și a fost dus din nou pe ATI. În această după-amiază, inima lui s-a oprit.

  • Cătălin locuia în Tohăneni. Cunoscuților nu le vine să creadă că băiatul nu mai este.

Rezultatul necropsiei urmează să arate dacă tânărul consumase substanțe interzise înainte de a se prezenta la spital. Apropiații săi spun că el era cunoscut drept consumator de etnobotanice și că este posibil să fi murit în urma unei supradoze, informație neconfirmată încă de medici. De asemenea, colegii spun că nu avea niciun motiv de supărare.

Între timp, contul de Facebook al lui Cătălin s-a transformat într-un adevărat altar, la care cunoscuții își strigă durerea pentru pierderea tânărului:

[highlight]„Dumnezeu să te ierte, tovarășe.. nu pot sa cred… E de necrezut … Acum câteva zile am vorbit si acum uite ce aud .. condoleante familiei si să te odihnești ăn pace prieten drag!”,[/highlight] a scris Alin pe pagina de Facebook a băiatului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

5 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.