Știrile zilei

TRAGEDIE, în urmă cu puțin timp! | Trei tineri au murit

UPDATE: Viteza ar fi fost principala cauză a tragediei. În timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau 4 persoane, un tânăr de 27 de ani, din judetul Teleorman, la întrarea într-o curbă din localitatea Milcovățu, județul Giurgiu, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, izbindu-se de un stâlp de electricitate. „În urma evenimentului a rezultat decesul a 3 persoane, una neidentificată, iar celelalte doua, de 24, respectiv 27 de ani, din comuna Crevenicu, judetul Teleorman, iar celelalte doua victime de 24 și 27 de ani, din aceeași comuna, fiind transportate la o unitate spitalicească din municipiul București (…)”, au anunţat poliţiştii.


Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani au murit, duminică, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de electricitate. Accidentul s-a produs pe DN 6, în localitatea Milcovățu din județul Giurgiu, conform știripesurse.ro.

Potrivit primelor date, accidentul s-a produs în jurul orei 10.00. Din motive încă neelucidate, mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de electricitate, pe care l-a doborât. În autoturism se aflau 5 persoane, dintre care trei tineri cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani au murit.

Potrivit ISU, ceilalți doi pasageri au fost răniți și au ajuns la spital.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5