Știrile zilei

Tragedie înainte de Revelion! | Dănuț avea doar 30 de ani

Dramă cumplită într-o familie din Buzău. Un tânăr în vârstă de 30 de ani a murit la spital după o serie de complicații apărute în urma unei răceli. În urma sa au rămas acum doi copii și o soție singură.

Despre Dănuț Blendea cunoscuții au numai cuvinte de laudă. Rămas fără ambii părinți în urmă cu mai mulți ani, tânărul a decis să își înfrunte propriul destin. Și-a întemeiat o familie frumoasă, după care a plecat la muncă în Marea Britanie, unde câștiga bani frumoși.

  • O răceală netratată a dus la o tragedie.

În luna decembrie, Dănuț a venit acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Nimic nu avea să vestească nenorocirea ce urma să se întâmple. Simțindu-se rău mai multe zile la rând, din cauza unei răceli netratate, partenera sa a decis să îl însoțească la spital chiar în ziua de Crăciun. Medicii de aici au descoperit că boala avansase destul de mult. Ei au depus toate eforturile pentru a-l salva, însă nu au mai putut stopa complicațiile ce aveau să-l răpună chiar în cursul zilei de astăzi.

Cu două zile înainte de Crăciun.

Se pare că organismul slăbit al tânărului a cedat în fața numeroaselor complicații apărute. Astăzi, Dănuț s-a stins la spital, provocând o durere greu de descris în cuvinte pentru rude și apropiați.

Trupul său va fi dus în comuna natală, Florica, acolo unde va fi înmormântat alături de părinții săi. Distruși de durere, cei trei frați și partenera sa de viață au rămas să se ocupe acum de cele necesare înmormântării.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button