Știrile zilei

Tragedie la Gălbinași. Fiica primarului Dragomir a decedat azi-dimineață

Dramă greu de exprimat în cuvinte pentru primarul comunei Gălbinași, Dumitru Dragomir. Fiica sa a decedat azi-dimineață, în jurul orei 05:00, după un stop respirator, fiind găsită fără suflare de mama acesteia.

Monica Dragomir avea 30 de ani, era necăsătorită și locuia la Gălbinași, alături de părinții săi. Azi-dimineață, în jurul orei 05:00, fetei i s-a făcut rău, fiind găsită decedată de mama ei. Trupul acesteia se află acum acasă, urmând să fie înhumat mâine.

Apropiații sunt în stare de șoc. Tânăra era o fire volubilă și avea nenumărați prieteni, care astăzi nu își pot explica dispariția acesteia.

Fiica edilului din Gălbinași avea un birou de mediator. Ea își împărtășea toate bucuriile și necazurile cu familia și cu prietenii, dar mai ales cu fratele și cumnata sa, alături de care apare în mai toate fotografiile.

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

10 Comments

  1. O pierdere enorm de dureroasa,o despartire fulgeratoare ce va lasa in urma o durere eterna si de ne descris.O fire vesela,plina de viataz,credincioasa,Dumnezeu a hotarat sa o faca un inger printre stele ce va veghea asupra celor dragi ramasi intr o suferinta de nedescris.O vom purta mereu in suflet …oricum mintea mea refuzav sa creada ca MONICA nu mai este.nu pot sa cred.Regrete eterne si Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei frumos.

    1. Dumnezru să o ierte era tare politicoasă nu pre am cunoscuto așa dar o vedea mereu o ajuta meteu pe mama sa era mâna dreap5ă era o fată de nota. 1000 dumnezeu săi întărească pe părinți și pe frate
      Era tare educată asta e așa ia fost scris dumnezeu so odihnească în pace pe Monica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button