Știrile zilei

TRAGEDIE: Și-a pus capăt zilelor!

Un tânăr în vârstă de 25 de ani și-a pus capăt zilelor lăsând în urma sa o durere de nedescris, scrie RâmnicPress.ro. De când au primit vestea că Doru M. nu se mai află printre ei, familia și prietenii sunt în stare de șoc.

Tragedia s-a produs duminică, la Râmnicu Sărat, iar prietenii nu pot înțelege nici acum de ce tânărul a ales să facă acest gest. Pagina sa de Facebook a devenit un adevărat „altar” la care apropiații aduc un ultim omagiu, strigându-și durerea pentru pierderea celui drag.

Dumnezeu sa te ierte suflet bun..Mi-ai fost mai mult decat un frate ai fost familia mea si asa vei ramane..Dumnezeu să te odihnească în pace..Nu imi vine sa cred Doamneee!”

Nu ai murit,doar ne-ai părăsit te ai dus intr-o alta dimsesiune.ne ai lăsat amintirile cu tine ne-ai învățat ce însemna sa te bucuri din nimic…făceai dintr-un loc pustiu, sa fi plin…Vino in visele noastre,când ai Timp da-ne un mesaj da ne un semn,zii-ne și noua ce i acolo ?ca toți venim,doar ca tu ai ales sa pleci mai devreme …dacă te întâlnești cu ăla care are barba albă,povestei despre noi despre acțiunile noastre despre Familea noastră despre prieteni noștri…Te iubesc.”

Cei care l-au cunoscut spun despre Doru că era un băiat mereu cu zâmbetul pe buze și gata să își ajute apropiații ori de câte ori era nevoie. Tânărul urma să împlinească 26 de ani pe 7 martie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5