Știrile zilei

TRAGEDIE: Un bebeluș de 9 zile, mama acestuia și un băiețel de trei ani, MORȚI după o deratizare

Trei persoane care locuiesc în acelasi bloc din Timisoara au murit după ce în cladire a avut loc o deratizare. Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook după ce mai mulți responsabili din rândul autorităților și-au închis telefoanele.

„Un bebeluș de 9 ZILE și mama sa, dar și un alt copil de TREI ani au murit după o deratizare făcută în bloc. Alți copii și adulți sunt internați în spital și câteva zeci de locatari au fost evacuați. Autoritățile au început să facă verificări abia după 48 de ore. 48 de ore!!!! Și după ce a apărut cazul în presă. Ați auzit să iasă cineva de la PNL și să își asume ceva?! Să anunțe vreo măsură?! Vreo demitere?! Nimic! Nu e convenabil….

Înțeleg din presă că primarul Timișoarei, ministrul Sănătății și cel al Internelor au telefoanele închise. Toți sunt de la PNL. Și niciunul nu își asumă să comunice nimic. Incredibil! Asta e România normală?!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Luni, un bebelus de 9 zile si mama lui, dar si alt copil de 3 ani au murit dupa ce intr-un bloc din Timisoara s-a facut deratizare. Șeful ISU Timis, Lucian Mihoc, a declarat că s-a terminat analiza preliminara a substantelor din bloc si s-au gasit la etajele 3 si 4 urme de subtante neurotoxice.

De asemenea, s-au gasit alte 5 substante precum Deadyna, Cipermetrina, Tetrametrina, Coformulati, Raticid Rodex Pasta, folosite la dezinsectii. Nu s-a constatat prezenta substante radioactive.

Blocul a fost evacuat în totalitate. Paisprezece oameni au fost duși la spital pentru analize.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close