Știrile zilei

TRAGEDIE: Un muncitor s-a prăbușit cu o structură a podului la care lucra!

Accident de muncă îngrozitor, produs ieri, la un șantier din localitatea buzoiană Beceni. Un tânăr muncitor a căzut în gol de la o înălțime de opt metri, după ce structura podului la care lucra a cedat.

Accidentul s-a produs ieri după-amiază, pe DJ 203K, la podul de peste pârâul Slănic. Se pare că bărbatul în vârstă de 32 de ani, angajat al firmei care reabilitează DJ 203K de la Mărăcineni până la Podu Muncii, s-a prăbușit odată cu o structură a podului rutier la care lucra.

Andrei Gheorghe a fost preluat conștient de către un echipaj SMURD Beceni, însă, pe drumul către spital, starea lui s-a agravat. Ajuns în UPU Buzău cu un traumatism cranio-cerebral sever, bărbatul a fost trimis de urgență cu o ambulanță cu medic la Spitalul Bagdasar-Arseni din capitală.

Starea sa este în continuare gravă, fiind posibil ca, în următoarele ore, să apară și alte complicații, având în vedere căzătura în gol de la înălțimea de opt metri.

Fiind vorba despre un accident de muncă, la fața locului au sosit polițiști și inspectori ai ITM Buzău, are au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */