Știrile zilei

TRAGEDIILE din viața lui Cosmin

Cosmin Dan este arestat preventiv pentru omor calificat, după ce ar fi ucis-o prin incendiere pe fosta lui iubită, Valentina. Apropiații lui Cosmin spun că băiatul a fost greu încercat, încă de mic.

Mai întâi, mama sa a fost răpusă de cancer în urmă cu aproape zece ani. Tatăl său a încercat să își refacă viața, moment în care el și cei doi copii, Cosmin și sora lui, s-au mutat din casa în care locuiau (cartierul din zona bisericii „Sfântul Vasile”) în spatele Drăgăicii.

Nenorocirea avea să lovească din nou familia greu încercată. Acum doi ani, mama vitregă a lui Cosmin a înghițit furadan, murind în chinuri groaznice.

Cosmin este acum autorul unei crime orobile. În zorii zilei de sâmbătă, 23 februarie, un incendiu puternic a izbucnit la ultimul etaj al unui bloc situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona centrală a oraşului Buzău. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o scară de salvare la înălţime, cu un echipaj SMURD şi cu o autospecială de stingere.

Iniţial, salvatorii au crezut că nu sunt victime. Ulterior, după ce focul a fost lichidat complet, într-una dintre camere a fost descoperit un trup carbonizat. Cadavrul era întins pe jos însă într-o poziţie considerată anormală de către salvatori pentru o victimă a unui incendiu sau a unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Mai multe indicii le-au conturat anchetatorilor concluzia că au de-a face cu o moarte suspectă. La scurt timp, pompierii au găsit urme de combustie alimentată cu benzină, motiv pentru care au tras concluzia că focul a fost pus intenţionat.

Cosmin, principalul suspect, a fost arestat preventiv și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani sau detenția pe viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close