ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Tragica moarte a domnului avocat Daniel Tibișoiu

Clopotele bisericii din Vernești plâng, pentru că în curând va porni în ultima sa călătorie un om care până mai ieri era în mijlocul nostru; un om drag, cu sufletul curat, iubit de cei dragi și apreciat de cei din jurul său. Fulgerătoarea și nedreapta moarte a domnului avocat Daniel Tibișoiu ne arată cât de fragili suntem.

Niciun sfârșit nu este așteptat și, cu atât mai puțin, cel al unui om care abia a împlinit 47 de ani. Dar moartea ne ia mereu prin surprindere, poate și pentru că trăim cu ideea că ea nu face parte din viața noastră. Este, desigur, o mare iluzie…

Un om de o mare bunătate, un suflet curat, un om foarte drag, avocatul Daniel Tibisoiu a plecat mult prea devreme…😢 Dumnezeu să te odihnească, Dănuț! 🙏 – Lucian Romașcanu, nașul familiei.

Moartea prematură a domnului avocat Daniel Tibișoiu este o rană pentru mulți dintre noi. Familia a pierdut un soț și un tată minunat, prietenii au pierdut un om drag, iar comunitatea a rămas fără un buzoian care a avut atât de multe de oferit. În mod evident că, în astfel de momente, ne punem întrebarea: De ce a fost luat Daniel Tibișoiu atât de devreme?

Ceva se rupe în noi, cu fiecare plecare a unui om drag. Fiecare persoană pe care o cunoaștem de-a lungul aceste scurte treceri înseamnă un univers. Sunt niște legături nevăzute care se creează între oameni, iar când unul dintre noi dispare pe neașteptate, ceva se rupe din echilibrul nostru.

Astazi din familia noastră, s-a inaltat la cer un suflet bun si cald, un om care își iubea familia, își respect meseria, neamurile si apropiatii….un adevărat OM! Imi este foarte greu sa vorbesc de el l a trecut dar viata cateodata…..S-a intamplat totul brus, cand nimic nu prevestea aceasta nenorocire….În aceste momente, brusc îți dai seama că aproape nimic din cele ce ne ocupă timpul nu este important, majoritatea lucrurilor pe care le facem sunt doar pentru a ne alimenta EGO-ul, iar sufletului îi oferim o foarte mică parte a vieții noastre.Drum bun, Dan, acolo printre ingeri….iar Mariei si Irinucăi multa putere pentru a trece mai usor peste aceasta mare si grea incercare! Îngerii să-ți vegheze calea, iar sufletul să-și urmeze drumul…Noi iti multumim pentru toate momentele frumoase in care ne-ai fost alaturi!🖤” – Ramona Luntraru

Nu știm de ce Daniel Tibișoiu a fost luat de lângă familie atât de devreme. Poate că Dumnezeu are o altă logică, pe care noi, ca simpli trecători pe acest pământ, nu o putem înțelege. În aceste momente nu putem decât să ne imaginăm că Daniel va merge într-un loc în care va fi iubit la fel cum a fost iubit aici, pe pământ, de Maria, de Irinuca și de toți cei dragi ai săi.

 Am fost creați de Dumnezeu să tânjim după viață, dar trăim ca și când nu am muri niciodată și murim ca și când nu am fi trăit. Să ne oprim o clipă. Să ne facem un bilanț, iar apoi să ne întrebăm: Ce contează cu adevărat pentru noi? Cui sau cărui lucru din viața noastră ar trebui să-i acordăm mai multă atenție? Căci nu știm niciodată cât timp ne-a mai rămas.

Dumnezeu să odihnească sufletul lui Daniel Tibișoiu în pace și lumină! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button