Știrile zilei

Trei ani de lacrimi și suferință..

Astăzi se împlinesc trei ani de la moartea militarilor buzoieni Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, uciși în Afganistan în timpul unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani. Familiile celor doi eroi nu și-au mai revenit niciodată. Camarazii lor le poartă recunoștință veșnică și, alături de rude și prieteni, le cinstesc memoria în fiecare an.

Sublocotenenții post-mortem Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu au căzut la datorie pe data de 7 mai 2016, în apropiere de localitatea Kandahar, Afganistan, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani.

Eroii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu au căzut răpuși de gloanțele unor persoane îmbrăcate în uniforma forțelor de securitate afgane, chiar în timpul unei misiuni de instruire a polițștilor afgani.

Sublocoteneții post-mortem Iulian Dumitrescu (stânga) și Adrian Vizireanu

Cei doi eroi au fost decorați cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, cu însemn de război, pentru militari.

Durerea a fost prea mare pentru familiile celor doi militari căzuți la datorie. La mormintele lor din Cimitirul Eroilor ard veșnic lumânări, în timp ce buchetele de flori amintesc de tinerețea curmată nedrept și devreme!

Cinste și onoare memoriei lor!

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close