Știrile zilei

Trei incendii în același timp, la Buzău

Misiune contracronometru, a pompierilor buzoieni. Trei incendii au fost sesizate aproape în același timp în dispeceratul ISU Buzău, în legătură cu trei incendii care au cuprins clădiri.

Primul apel a venit în jurul orei 17:30 și anunța un incendiu de locuință într-un sat din Lopătari. Locuința se află într-o zonă îndepărtată, iar misiunea pompierilor se anunță una dificilă. La acest incendiu intervin pompierii de la Detașamentul Beceni.

Câteva minute mai târziu, telefonul a sunat din nou. De data aceasta, apelantul anunța un incendiu la un magazin de pe raza comunei Unguriu. Pompierii au pornit imediat spre locul indicat.

Cam în același timp, un alt cetățean a sunat la 112 pentru a anunța că flăcările au cuprins o casă din satul Potoceni, comuna Mărăcineni. Pompierii sunt în drum spre locul incendiului.

Aseară, o casă de 160 de metri pătrați, din Săpoca, a ars generalizat după un scurtcircuit la rețeaua electrică. Proprietarii nu se aflau în țară, fiind anunțați de vecini că locuința lor s-a făcut scrum.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close