AdministrațieȘtirile zilei

Trei obiective importante din Buzău intră în reabilitare

Municipalitatea buzoiană anunță încheierea procedurii de licitație pentru reabilitarea a trei obiective importante din oraș. Este vorba despre stadionul de atletism, pasajul subteran de pe Unirii și străduțele din vecinătatea centrului vechi.

După luni de așteptare, edilii anunță că până la sfârşitul acestei săptămâni se vor încheia licitaţiile pentru câteva proiecte municipale. Este vorba despre obiective importante, pe care buzoienii şi le doresc de multă vreme.

Pentru reabilitarea celor trei obiective – stadionul de atletism, pasajul subteran de pe Unirii și asfaltarea străzilor din centru (str. Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu, Oltețului, Griviței ș.cl.)- s-au prezentat mai multe firme, toate participând la licitaţie.

Deschiderea plicurilor va avea loc vineri, zi în care vom afla câștigătorii licitațiilor și numele firmelor care vor executa lucrările.

Dacă nu vor exista contestații, lucrările ar trebui să înceapă în cel mai scurt timp.

Reabilitarea stadionului de atletism a fost tergiversată din cauza faptului că nicio firmă nu s-a prezentat la licitațiile organizate în anii trecuți. De altfel, este pentru prima dată când pentru reabilitarea şi modernizarea dtadionului de atletism s-au înscris câteva firme la licitaţie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: