CORONAVIRUS

Trei persoane au trecut pe lângă moarte, după ce un șofer nu a văzut indicatorul „Oprire”

Trei oameni au văzut moartea cu ochii, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent pe DN1B, la ieșire din localitatea Pietroasele.accident
Accidentul s-a produs luni, 13 octombrie, la primele ore ale dimineții. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203C, un bărbat de 42 de ani din comuna Ulmeni nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” la intersecţia cu DN1 B-E577 şi a pătruns pe drumul naţional, fiind acroşat de un autoturism ce se deplasa dinspre judeţul Prahova către Buzău.
În urma accidentului, conducătorul auto în vârstă de 42 de ani și alți doi pasageri din cealaltă mașină au fost răniți și au fost transportați de urgență la Spitalul Județean.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările. Dacă se va demonstra că vinovat de producerea accidentului este șoferul din Ulmeni, acesta poate fi acuzat de vătămare corporală din culpă.
Indicatorul „Oprire” este instalat pe drumul public fără prioritate, la intersectia acestuia cu un drum public prioritar, când vizibilitatea este redusă. Conducătorul de vehicul care întâlnește acest indicator este obligat să oprească in locul cu vizibilitate maximă, fără a depăși colțul intersecției, și să acorde prioritate tuturor vehiculelor care circulă pe drumul prioritar.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button