Știrile zilei

Trei victime, după un accident produs pe E85

Trei persoane primesc îngrijiri medicale, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier produs pe E85.

Evenimentul rutier a fost anunțat în jurul orei 12:00, iar potrivit datelor poliției, impactul a avut loc la ieșirea din Râmnicu Sărat către Vrancea:

Trafic dirijat pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat spre Vrancea, accident rutier. Din primele date, este vorba de o coliziune între două autovehicule, la acest moment sunt evaluate medical trei persoane.”, a transmis Biroul de presă al IPJ Buzău.

Vom reveni cu amănunte.


UPDATE: Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Vrancea, de către un conducător auto buzoian de 70 de ani și o autoutilitară ce se deplasa pe aceeași direcție, la volanul căreia se afla un conducător auto de 67 de ani, din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului din Vrancea și a unui pasager din mașina acestuia, un bărbat de 75 de ani, de asemenea din Vrancea.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button