CulturăȘtirile zilei

Trei zile de petrecere la sărbătoarea județului Buzău! (FOTO)

După ce prima ediție a înregistrat un succes printre locuitorii din județ, BUZĂU FEST, eveniment dedicat promovării culturii și turismului local, continuă și în 2018. Printre surprizele pregătite participanților în perioada 31 mai-3 iunie de către Consiliul Județean Buzău se numără defilări cu torțe, reproduceri după diferite lupte din istoria poporului român, ateliere de creație, concerte de muzică ușoară și folclorică.

Anul trecut, sărbătoarea județului Buzău a adunat laolaltă mii de buzoieni veniți să se distreze și să participe la diferitele activități culturale și meșteșugărești organizate în stațiunea Sărata Monteoru. De un mare succes s-a bucurat și defilarea cu torțe, care a deschis, practic, seria manifestărilor dedicate primei ediții a BUZĂU FEST.

Anul acesta, ca elemente de noutate au apărut marcarea Centenarului, împlinirea a 50 de ani de la reînființarea județului Buzău, defilarea cu torțe la care vor participa și soldați purtând uniformele din Primul Război Mondial și multe alte surprize.

Cea de-a doua ediție a „BUZĂU FEST” va avea loc în perioada 31 mai (defilarea cu torțe) -3 iunie 2018, activitățile urmând să se desfășoare atât în municipiu, cât și în stațiunea Sărata-Monteoru. Astăzi, consilierii județeni vor dezbate un proiect de hotărâre privind programul festivalului.

Galerie foto BUZĂU FEST 2017:

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: