Sport

Trofeu, medalii și promisiuni de susținere din partea Consiliului Județean pentru Metalul Buzău

Fotbaliștii de la Metalul Buzău, campioana județului, matematic promovată în Liga a III-a, au fost invitași astăzi la Consiliul Județean pentru a primi trofeul de campioană, medaliile individuale și asigurări că sportul cu balonul rotund se va bucura de susținere din partea deloberativului condus de Petre Emanoil Neagu.

De altfel, este deja o certitudine că formația Metalul Buzău va intra sub tutela Consiliului Județean, la 11 ani de la ultima prezență în Liga a treia.

Mare iubitor al sportului rege, Neagu şi-a arătat deschiderea către susţinerea activităţilor sportive: „Metalul Buzău este echipa de tradiție a buzoienilor. Așa cum am mai spus, vom face tot ce ne stă în putință pentru a revigora activitatea sportivă la nivelul județului Buzău. Probabil vom avea două-trei echipe pe care le vom susține, altele decât cele care vor face parte din CSM-ul Primăriei, deoarece nu putem merge pe dublă finanțare.”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

În cadrul ședinței de astăzi, consilierii au mai votat o serie de proiecte, publicate pe site-ul oficial al Consiliului Județean Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */