Știrile zilei

Trotuar spart pe Calea Eroilor! Viceprimarul Apostu vine cu explicații

O lucrare de reparație la magistrala electrică de pe Calea Eroilor a stârnit un val de reacții în mediul online. Cei mai mulți buzoieni au tratat subiectul în cheie negativă, fără a ști, de fapt, de ce a fost nevoie de spargerea trotuarului.

Explicația a oferit-o, astăzi, viceprimarul municipiului Buzău, Ionuț Apostu, care a atașat și o fotografie elocventă privind ritmul de lucru. Astăzi, după numai două zile în care s-a lucrat pentru branșarea viitoruluii supermarket Lidl, trotuarul a fost refăcut și arată ca la început.

O situație de forță majoră ne-a pus în postura de a emite un prim aviz de spargere pe Calea Eroilor, o avarie a unei magistrale electrice ce asigura și branșamentul viitorului supermarket ce se construiește în zonă! Știrea a făcut vâlvă în presa locală și rețelele de socializare cum era și firesc! Astăzi lucrurile au intrat în normal. 

Trotuarul este impecabil ca și la inaugurare, pentru că s-a dovedit încă o dată că soluția pentru un oraș civilizat sunt trotuarele din dale cu suport de beton. Orice intervenție a posesorilor de utilități conduce automat și la refacerea rapidă a domeniului public fără “petice” și “cârpeli”! Și am mai avut o premieră! Întreaga intervenție a electricienilor s-a făcut sub supravegherea strictă a unui specialist din cadrul URBIS SERV SRL. 
Un nou pas spre normalitate!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */