PoliticăȘtirile zilei

Tudose, despre Ciolacu: „Ultima șansă pe care o are PSD!”

Fostul premier Mihai Tudose s-a întors în PSD, după o scurtă perioadă de autoexil la ProRomânia. Considerat unul dintre cei mai buni premieri pe care i-a avut vreodată PSD, Mihai Tudose a plecat din partid din cauza lui Liviu Dragnea, însă a revenit în noua echipă condusă de Marcel Ciolacu.

Tudose nu a făcut încă un anunț public, însă informația privind reînregimentarea sa în rândurile social-democraților a fost confirmată de primarul Brăilei, Marian Dragomir.

  • Relație de suflet cu actuala conducere.

Întrebat despre revenirea sa în PSD, Mihai Tudose afirma, în interviul DCNews, că  ”Eu am mare încredere în Marcel Ciolacu, suntem prieteni foarte buni, de 20 de ani. Nu știu dacă au trecut 3 zile în care să nu ne vorbim.” spunea Mihai Tudose în interviul DCNews.

De altfel, în ziua în care Tudose a fost înlăturat de propriul partid de la Palatul Victoria, vicepremierul Marcel Ciolacu a demisionat de îndată. Astăzi, cei doi se regăsesc în același partid și promit să ducă o politică de stânga autentică, orientată către valorile europene.

În cadrul aceluiași interviu, acordat DC News, fostul premier Mihai Tudose a declarat că îl susține pe Marcel Ciolacu în funcția de președinte al PSD, considerându-l pe deputatul buzoian „ultima șansă a PSD de a rămâne viu”:

„Am încredere că vor profita de ultima șansă pe care o are PSD de a rezista, de a fi viu.” sublinia Tudose, în interviul DCNews, cu referire la Marcel Ciolacu, despre care mai spunea că l-ar susține pentru funcția de președinte al PSD, întreg, nu doar interimar.

Revenirea lui Tudose în PSD vine înainte de Congresul la care va fi ales președintele partidului. Mihai Tudose încă n-a avut nicio reacție, anunțul reînscrierii sale în PSD fiind făcut de către Dragomir Viorel Marian, primarul Municipiului Brăila.

„MIHAI TUDOSE INTRA ÎN ECHIPĂ !!!
Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD.
Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!!
In martie 1999 am intrat în politica. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit ,dar de fiecare dată am sustinut Brăila.
Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalității.
Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor.
Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD.
Mulțumesc Mihai !!!”, a scris primarul Brăilei, pe pagina sa de Facebook, unde a publicat şi cererea de adeziunea a lui mihai Tudose la PSD.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close