Știrile zilei

Ucis cu bestialiate de hoții veniți la furat / Soarta unui bătrân din Vintilă Vodă

Autorii omorului, patru tineri din localitate. Unul dintre ei este recidivist, fiind închis, în trecut, pentru furt.crima
Comunitatea din mica localitate Coca Antimirești, Vintilă Vodă, nu mai are liniște, după ce un consătean în vârstă de 79 de ani a fost ucis cu bestialitate de patru indivizi veniți vineri la furat. Victima, bătrânul Viorel Antemir, ieșea pe poartă în momentul în care cei patru se pregăteau să dea spargerea la magazinul unui vecin. Speriați, probabil, că bătrânul i-ar fi putut vedea și deconspira, cei patru s-ar fi năpustit asupra octogenarului, care s-a prăbușit sub loviturile agresorilor.
Trupul bătrânului a fost găsit sub un șopron, cu mâinile și picioarele legate, avâng gura lipită cu bandă adezivă și cu fața zdrobită, iar vecinii sunt de părere că animalele i-au mâncat fața – „i se vedea numai craniul și chiar au întrebat polițiștii dacă sunt câini pe aici pentru că probabil a fost mâncat de câini”.
Cazul este instrumentat de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Cei patru au fost duși la audieri și, dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 25 de ani de închisoare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button