Politică

Udrea cu barbă, „modelul lui Băsescu în forma feminină”. Vezi cine spune asta!

Prezent luni la Buzău în cadrul unei vizite de lucru, premierul udrea-ponta-barba-01-580x246Victor Ponta a declarat că și-ar dori ca buzoianca Elena Udrea să candideze la președinție, deoarece astfel, românii ar avea în față „modelul lui Băsescu în forma feminină”.

El a afirmat că Elena Udrea „și-ar pune barbă” doar pentru a fi dată la televizor. Tot aici, premierul a declarat că, anumite voci, dau ca verosimil scenariul potrivit căruia, Ponta și Udrea s-ar confrunta în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Candidatura liderului PSD la prezidențialele din toamnă prinde din ce în ce mai mult contur, în contextul în care, alegerile europarlamentare se vor dovedi un succes pentru social-democrați. În acest sens, premierul a declarat că va candida pentru prima funcție în stat doar dacă partidul condus de el va scoate rezultate bune și dacă va avea și sprijinul organizației din Buzău.

Ponta nu a ezitat să lanseze atacuri subtile la adresa președintelui,  care, într-o zi importantă pentru siguranța națională a statului, se afla la Arad, unde îi făcea campanie Elenei Udrea:  În mod normal, preşedintele trebuia să ia P1140721decizia de interzicere a survolului (referindu-se la avionul vicepremierului rus, n.n.), asta dacă era în Bucureşti sau îl interesa, dar el era în campanie electorală cu Udrea la Arad, aşa că până pe 25 mai, când îşi termină campania cu Udrea, iau eu deciziile importante pentru România şi mi le asum, ca vicepreşedinte CSAT, a spus Ponta.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button