Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Un tânăr a fugit din izolare și a provocat un accident grav!

Accident „exploziv”, pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Buzău. Un tânăr care ar fi trebuit să se afle în autoizolare la domiciliu a ieșit cu mașina în oraș și a provocat un eveniment rutier ce putea avea urmări deosebit de grave.

Astăzi, în jurul prânzului, tânărul întors din Franța a plecat cu mașina să rezolve o problemă personală. Bărbatul conducea un Opel pe Democrației, dinspre cimitir înspre policlinica 23 August. Ajuns în intersecția cu Bulevardul Nicolae Titulescu, tânărul aflat la volan nu a acordat prioritate unui autoturism Hyundai condus în regim prioritar dinspre Casa Albă înspre strada Transilvaniei.

Impactul a fost inevitabil. Opelul a fost proiectat chiar în cutia de gaze a policlinicii 23, moment în care o țeavă s-a rupt.

Bubuitura puternică și scurgerea de gaze i-au alertat pe vecini, care au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns poliția, ambulanța, o autospecială de stingere de la ISU Buzău și o echipă de la Distrigaz.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul a fost restricționat în zona producerii accidentului, din cauza scurgerii masive de gaze.

FOTO|VIDEO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: