Articolul zileiȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: A murit Cornel Diaconiță

Fostul șef la de "Piețe, Târguri și Oboare" Buzău a fost găsit mort în casă.

Șoc în lumea politico-administrativă buzoiană. În cursul zilei de astăzi a încetat din viață fostul director al S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău, actualmente director adjunct al Directiei Judeţene de Agricultură, Cornel Diaconiță.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste rude, colegi și apropiați. Cornel Diaconiță avea 61 de ani și nu se știa bolnav de nimic. El a decedat astăzi, în timp ce se afla singur în locuința familiei de pe strada Penteleu, cauza probabilă a morții fiind un infarct.

Dimineață fusese la serviciu, iar la sfârșitul programului s-a întors acasă și s-a așezat în pat. Acolo a fost găsit decedat de rudele care au sunat imediat la 112, în speranța că cel drag va fi salvat.

Un echipaj de la Ambulanță s-a deplasat imediat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe bărbat.

Cornel Diaconiță era născut pe 8 martie 1961. Avea o familie frumoasă și o carieră administrativă bogată în spate. În ultimele două mandate fusese consilier județean, fiind ales pe listele PSD Buzău.

Era căsătorit cu interpreta de muzică populară Mădălina Manolache și se bucura de prietenia a numeroși buzoieni care îl cunoscuseră fie ca director la „Piețe”, fie ca membru PSD, fie ca director adjunct la Directia pentru Agricultură Județeană Buzău, funcție pe care o ocupa din 2017.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Și era și vaxat cumva? Săracu’, l-a ascultat pe Ciolacu și și-a făcut experimentalul? În rest, RIP că nu era prea în vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: