Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident grav pe Șoseaua Nordului

UPDATE: Persoana este rănită grav și are șanse minime de supraiețuire. Ea a fost preluată de ambulanță inconștientă, în stare critică.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că un camion de mare tonaj condus pe Șoseaua Nordului, din direcția Focșani către Ploiești, de către un șofer de 34 de ani, din Republica Moldova, ajuns la intersecția cu Aleea Grădinilor, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 50 de ani, din municipiul Buzău, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău informează că traficul se desfășoară dirijat pe Șoseaua Nordului din Buzău, din cauza producerii unui acident rutier.

Sursa citată transmite că este vorba despre o persoană acroșată de un camion de mare tonaj.

Vom reveni cu amănunte despre accident.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: