ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident mortal, la câțiva kilometri de Buzău

UPDATE: Victima este Mihai Irimescu, un localnic în vârstă de 63 de ani. În această dimineață, bărbatul ducea vaca la o pășune situată dincolo de calea ferată. Făcea acest drum în fiecare zi, traversând liniile într-o zonă în care trenul circulă cu 120 de kilometri pe oră.

Garnitura ar fi ieșit din curbă, parcurgând distanța de aproximativ 500 de metri până la locul impactului în doar câteva secunde. Animalul a traversat calea ferată, însă bărbatul a rămas puțin în urmă. A fost lovit în plin, trupul fiind pur și simplu sfârtecat.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Traficul feroviar a fost blocat, astăzi, pentru aproximativ 60 de minute, în zona localității Tăbărăști, din cauza unui accident soldat cu o victimă.

Conform datelor furnizate de IPJ Buzău, un tren personal care circula pe ruta Galați – București a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Gălbinași.

Încă nu se știe dacă victima a căzut pradă propriei neatenții sau dacă a fost vorba despre un gest suicidar.

La acest moment, traficul a fost reluat iar polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button