Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Femeie decedată într-un accident produs pe DN 10

UPDATE: Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, Brașov către Buzău. La volanul acestora se aflau două șoferițe: una în vârstă de 26 de ani, din București, iar cealaltă în vârstă de 53 de ani, din Siriu.

În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată într-un copac. Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei de 51 de ani, din Pănătău, pasageră în mașina șoferiței din București.

De asemenea, în urma evenimentului rutier, alte patru persoane au fost rănite: doi copii în vârstă de 6 și 11 ani, din autoturismul șoferiței din București, respectiv a șoferiței din Siriu și a unei pasagere a acesteia, în vârstă de 47 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


STIREA INIȚIALĂ:

Ziua și accidentul. După carnagiul produs aseară pe E85, polițiștii sunt chemați din nou să cerceteze un grav accident rutier produs, în urmă cu puțin timp, pe DN 10, la Cislău.

Trafic dirijat pe DN10, în localitatea Cislău, accident rutier. Din primele date ar fi implicate 2 autovehicule”, transmit reprezentanții IPJ Buzău.

În total, cinci persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Vom reveni!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!