Știrile zilei

FOTO: Accident. Doi oameni, în spital

Un accident produs astăzi pe Șoseaua Nordului din municipiul Buzău s-a soldat cu rănirea a două persoane și cu avarierea a trei mașini, totul după o manevră riscantă a unui șofer.

Evenimentul rutier care a perturbat traficul pe șoseaua de centură s-a produs în jurul orei 13:00, în dreptul restaurantului Buzău. Din primele verificari, se pare ca un buzoian de 29 de ani – ce se deplasa cu un autoturism din directia Focsani catre Bucuresti, pe Soseaua Nordului -, ar fi efectuat o manevra de întoarcere, împrejurare in care a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bacauan de 20 de ani.

În urma impactului Golful de culoare verde al buzoianului a ricosat într-un autoturism condus către Bucuresti de un barbat de 43 de ani, din Grebănu.

În urma evenimentului, soferul de 29 de ani și un adolescent de 15 ani, pasager în masina bacauanului, au suferit leziuni si au fost transportaţi la spital.

Zona este cunoscută pentru numărul mare de accidente rutiere produse din cauza neatenției. În luna decembrie, aici a avut loc un accident în urma căruia două persoane și-au pierdut viața. Autoritățile au anunțat că, în viitor, aici vor fi montate separatoare de sens.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close