Știrile zilei

Accident spectaculos pe Transilvaniei! | BMW aterizat într-o curte!

UPDATE: Un buzoian de 24 de ani, care circula pe strada Bazalt – din direcția stadionului către Transilvaniei – a pierdut controlul autoturismului și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul, staționat pe partea dreaptă a sensului sau de mers, ulterior ricoșând in zidul unei locuințe de pe sensul opus. Șoferului i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Bărbatul era băut în momentul în care a produs accidentul. În cazul său, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident spectaculos, înnaceastă după-amiază, la intersecția străzilor Bazalt și Transilvaniei. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism BMW a dărâmat un gard și a ajuns cu mașina curtea unui localnic.

Primele date arată că șoferul venea de pe strada Bazalt, iar aproape de ieșirea în Transilvaniei nu a mai apăsat pedala de frână, dărâmând un gard și aterizând în curtea unui localnic.

„Am auzit bubuitura tocmai de pe Orizontului. Șoferul a ieșit singur din mașină. Nu pot să-mi dau seama ce a vrut să facă, dar e clar că avea viteză.”, ne-a transmis un martor.

Tânărul este rănit la mână. Mai multe echipaje de poliție și de ambulanță sunt la fața locului.

Vom reveni cu amănunte!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: