Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Acum, pe E85!

iSU Buzău organizează, astăzi, un exercițiu în urma căruia se urmărește reacția forțelor de intervenție în cazul unui accident rutier cu victime multiple produs  pe DN 2 E85 Buzău-Rm. Sărat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău va organiza miercuri, 17 octombrie 2018, în intervalul orar 11:00 – 13:00, un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren cu tema Managementul integrat al intervenţiei serviciilor profesioniste în cooperare cu alte forţe pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă determinată de un accident rutier cu victime multiple –  pe DN 2 E85 Buzău-Rm.Sărat în zona Val-Verde, localitatea Poşta Câlnău, exercițiu ce va cuprinde mai multe situaţii tactice.

Exerciţiul are ca scop antrenarea structurilor specializate de intervenție și dezvoltarea capacităţii de interoperabilitate în sistem integrat, verificarea viabilităţii sistemului informaţional-decizional la nivelul structurilor angrenate în cazul producerii unui astfel de eveniment, verificarea concepţiei de acţiune şi cooperare la nivel judeţean, precum și verificarea modului de răspuns al tuturor instituţiilor cu atribuţiuni în mamagenetul şi gestionarea situaţiilor de urgenţă la nivelul judeţului;

La exerciţiu vor participa forţe şi mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, UPU-SMURD Buzău, Serviciului de Ambulanţă Judeţean Buzău, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău și Secției de Drumuri Naționale – Buzău .

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Astăzi am fost la sediul Anaf Buzău, cu părere de rău am constatat ca nu mai funcționează niciunul din ascensoare!!! Am întrebat ce se întâmplă și am fost îndrumat către un ghișeu de la parter, neputând urca în cârje pana la etajul 3.

/* ]]> */