Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Adolescentă de 15 ani, dusă cu ambulanța la UPU!

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din Buzău a ajuns în această seară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean acuzând stări de rău, după ce ar fi fumat sau ar fi consumat alcool în exces. Medicii nu sunt siguri asupra substanțelor care i-au provocat tinerei starea de rău.

Adolescenta, elevă eminentă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Buzău, ar fi fost găsită în zona rondului „23 august”. Dusă de urgență la UPU, medicii au constatat că fata era confuză și nu se putea ține pe picioare. Aceasta ar fi mărturisit cadrelor medicale că a ieșit cu prietenii în oraș și ar fi consumat alcool, după care ar fi fumat o țigară.

După valul de internări cauzate în ultima perioadă de etnobotanice, nimeni nu mai are curajul să confirme dacă un pacient din UPU prezintă sau nu simptomele ingerării unor astfel de substanțe. De aceea, medicii sunt rezervați în declarații, însă vor să o supună pe adolescentă unor investigații amănunțite pentru a stabili ce i-a cauzat această stare.

Mama elevei este un cunoscut cadru medical din Spitalul Județean de Urgență Buzău. La auzul veștii, femeia a venit într-un suflet să-și salveze copila, care, într-un final, a început să se simtă mai bine, semn că substanțele consumate au început să se elimine din organism.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button