Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

UPDATE: Ambulanță implicată în accident, în municipiul Buzău | Două victime

Un accident rutier în care au fost implicate o ambulanță SAJ și un autoturism s-a produs, marți seară, pe strada Oltului din cartierul buzoian 23 August.

Din primele date de la fața locului a reieșit că ambulanța condusă de către un șofer buzoian, în vârstă de 41 de ani, pe strada Carpați către intersecția cu strada Oltului, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe strada din urmă, la volanul căruia se afla un conducător auto de 49 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului și a unui membru al echipajului medical, o femeie de 40 de ani, de asemenea din Buzău.

Autospeciala nu transporta pacient la momentul producerii evenimentului.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Se pare că ambulanța lăsase un pacient și s-ar fi îndreptat spre o nouă urgență. Nu este clar daca autospeciala SAJ avea semnalele luminoase și acustice pornite.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Toti soferi de pe ambulanta anual ar trebui sa dea cate un examen din legislatia rutiera. In ultimul timp multe ambulante sunt conduse de soferi care habar nu au. Ambulante care merg si nu respecta nici o regula de circulatie , ambulante care sunt oprite aiurea si care pun in pericol pietonii sau pe ceilalti participanti la trafic. Multi or sa zica da dar salveaza vieti sa fi tu in ea. Nu e chiar asa si ambulanta daca are semnalul ALBASTRU pornit trebuie sa respecte codul rutier. Da ar prioritate de trecere dar asta nu inseamna ca soferul e absolvit de orice vina. Cred ca aici a cobtribuit si pandemia care a bagat in sistem toti zmeii de pe strada care inainte se intreceau cu ambulantele acuma au ajuns soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: