Educaţie

ULTIMA ORĂ: Anunț despre „reluarea cursurilor” pe data de 6 aprilie

Ministerul Educației va face denunț penal în cazul anunțurilor false de reîncepere a anului școlar, distribuite pe rețelele de socializare. „Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie! (…) Organele abilitate să identifice persoanele vinovate pentru distribuirea unor înscrisuri false.”, transmit reprezentanții MEN.

Astăzi, în spațiul public au apărut informații conform cărora structura anului școlar ar fi fost modificată, cursurile urmând a fi reluate pe data de 6 aprilie. Ministerul Educației a reacționat prompt, dezmințind informația falsă:

„Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

    • Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect.

Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19. 

Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.”, este anunțul postat pe site-ul MEN.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close