AdministrațieȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Anunțul Primăriei Buzău | Dacă ai câine, trebuie să citești asta

Primăria municipiului Buzău face apel la toți deținătorii de câini (atât de la case, cât și de la apartamente) cu privire la obligația de microcipare a acestora și de vaccinare antirabică.

Până acum, Primăria a verificat 112 străzi din 10 cartiere buzoiene în cadrul programului de gestionare a câinilor fără stăpân. Din aproape 3400 de patrupede identificate, doar 10% sunt microcipate și au carnet de sănătate.

Iată anunțul complet al Primăriei Buzău:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [310.01 KB]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Primaria trebuie sa ia act ca vaccinarea antirabica este gratuita si cade in sarcina DSV-urilor judetene si se realizeaza la nivel national in lunile IANUARIE-FEBRUARIE prin reteaua de medici veterinari concesionari, actiunea de vaccinare fiind finantata din fonduri publice-europene. Vaccinarea antirabica nu mai este conditionata de MICROCIPARE , din acest an cf Deciziei Curtii Constitutionale.
    Deci Primaria trebuie sa contacteze DSV-ul judeteam si impreuna sa realizeze actiunea de vaccinare ANTIRABICA gratuita pentru toti cainii de pe raza municiupiului cu concursul si colaborarea proprietarilor de caini/asociatii/Ong..si la fel fiecare consiliu judetean din localitatile judetului.

  2. Si ,sterilizarea ? ESTE OBLIGATORIE PRIN LEGE ,dom’ primar !!!!! Cate amenzj pt nesterilizare ati dat ? Sau daca sunt cipate ,nu mai fata femelele ?! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button