Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Au fost arestați

Cei doi tineri de etnie romă, care au tâlhărit, marți noapte, un bătrân din Ogrăzile, au primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Ei au fost reținuți miercuri, după ce l-au bătut pe bătrânul imobilizat la pat până l-au determinat să le spună unde ține banii. Ulterior, suma de bani furată a fost îngropată într-o doză de bere, într-o grădină.

„La data de 23 mai a.c., poliţişti de investigaţii criminale şi din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei au depistat la scurt timp de la comiterea faptei, principalii bănuiţi de comiterea unei tâlhării, pe raza localităţii Ogrăzile. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 22 spre 23 mai 2018, bănuiţii, doi tineri din Merei, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat în vârstă de 82 de ani şi prin violenţă i-ar fi sustras suma de peste 7.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti şi predat persoanei vătămate.”, a transmis IPJ Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

FOTO: OPINIA

Soția bătrânului, care locuiește într-un al corp al locuinței, a fost cea care a descoperit grozăvia. Ea a aflat abia dimineață ce s-a întâmplat și a sunat imediat la Poliție. În câteva ore au fost prinși și tâlharii, care au fost reținuți pentru 24 de ore, după care, în cursul zilei de ieri, au primit mandat arestare preventivă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close