Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Autocar cu nuntași, implicat în accident | Șase victime

UPDATE: Numărul răniților de ridică la șase. Potrivit unei informări transmise dr IPJ BUZĂU, „în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în timp ce conducea un autobuz pe DN 2C, din direcţia Buzău către Scutelnici, un bărbat de 62 de ani din Smeeni ar fi pierdut controlul vehiculului împrejurare în care mașina a intrat pe contrasens și a ieșit în decor. În urma evenimentului 6 persoane cu vârste între 24 și 58 de ani (trei bărbați și trei femei) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continua.”

De la nuntă, la spital. Cel puțin trei persoane au fost rănite după ce autobuzul în care se aflau a ieșit în decor pe DN 2C, la Albești (Smeeni). În zonă se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind sub 20 de metri.

Accidentul rutier în care a fost implicat autobuzul plin cu nuntași s-a produs pe drumul național 2C, care leagă Buzăul de Slobozia. În jurul orei 07:00, autobuzul înainta cu greu prin ceața densă în momentul în care, ajuns într-o curbă de pe raza localității Albești, a părăsit carosabilul , oprindu-se pe câmp.

Zdruncinătura a dus la rănirea a cel puțin trei pasageri din autobuzul ieșit în decor. Oamenii au sunat disperați la 112, numeroase echipaje de ambulanță și SMURD pornind spre locul accidentului.

Șoferul a fost pus să sufle în fiolă, rezultatul alcooltestului fiind zero. Cel mai probabil, din cauza ceții dense, șoferul nu a mai nimerit drumul la intrarea în curbă, părăsind șoseaua.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto sa reducă viteza pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să utilizeze luminile de ceață pentru a fi mai vizibili în trafic și să se asigure corespunzător înainte de efectuarea oricăror manevre.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button