AnunțuriȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Avarie semnificativă, în municipiul Buzău

Aducem la cunostinta utilizatorilor ca vineri, 27.09.2019, pe magistrala de alimentare cu apa potabila de pe bd. Republicii, din municipiul Buzau, s-a produs o avarie semnificativa. Echipele specializate ale Companiei de Apa gestioneaza situatia cu toata responsabilitatea si intervin, intre orele 09.00 – 18.00, pentru restabilirea parametrilor obisnuiti de furnizare. 

           Este important de stiut ca s-a ales solutia tehnica a interventiei fara sistarea serviciului de alimentare cu apa. Totusi, manevrele echipelor de interventie vor cauza deteriorarea calitatii apei furnizate in intervalul amintit pentru urmatoarele zone din municipiul Buzau: Dorobanti I, Dorobanti II, Micro V, Brosteni, bulevardul Republicii si strazile adiacente.

            Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca specialistii Companiei de Apa iau toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii. Va multumim pentru intelegere!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: