Social Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ayan are nevoie de ajutor!

Alina și Mihai sunt doi tineri părinți din Buzău, a căror viață s-a împlinit în momentul în care Dumnezeu i-a binecuvântat cu un copil frumos. Ayan a venit pe lume în urmă cu…ani și totul a decurs normal până când părinții săi au realizat că micuțul nu se poate ridica în picioare.

Au urmat tratamente și analize costisitoare, săptămâni petrecute prin saloanele de spital și o durere sufletească pe care doar un părinte o poate simți. Zbaterile celor doi părinți au culminat cu diagnosticul dureros pus de medici: sindrom hipoton retard în dezvoltarea neuropsihomotorie.

Părinții micuțului au nevoie acum de sprijin financiar pentru a putea efectua testele genetice extrem de costisitoare în raport cu bugetul familiei. De asemenea, orice ajutor este binevenit, singurul vis al celor doi fiind de a-și vedea fiul mergând.

Cei care vor să ajute pot lua legătura cu mama lui Ayan: 0763970796 (Alina Oprișan)

Mă cutremuram când auzeam de copii cu probleme și apreciam în special, puterea puiuților aflați la necaz! Nu credeam ca îmi va veni rândul, deși nu ma simt puternica și parca nu sunt pregătită pt ce mi-a rezervat destinul știu ca TREBUIE, dacă Ayan duce greul eu cum sa nu ii pot fi alături?! Mi se părea greu ca ne luptam cu bronsiolite dese și pneumonii, internări… dar acum…. Diagnosticat cu sindrom hipoton retard în dezvoltarea NEUROPSHIOMOTORIE, nu avem de ales. Oricând am încercat eu și medicii sa ne dam seama de unde… Cauza este neclară, iar pentru asta trebuie sa facem investigații, suntem pe lista de așteptare pt RMN, iar în urma acestuia analize de sânge și teste genetice. Din păcate testele genetice pt bugetul nostru sunt destul de mult (aprox 2000E). Pana acum prea multe nu mi s-au spus, decât ca trebuie multa terapie (kinetoterapie, psihoterapie, ergoterapie) și Dumnezeu cu mila! Am fost internați la un Centru de recuperare unde ni s-a spus sa poarte corset și orteze,am făcut tot posibilul sa le luam, doar ca ulterior alți doctori au infirmat purtarea acestora(nici nu știu cum este corect, sa le poarte sau nu), facem naveta de 3ori/sapt la Ploiești pt terapie Voijta și la noi kineto, însă trebuie mai mult de atât. La ultimul control ni sa recomandat sa facem terapie chiar de mai multe ori/zi. Știu ca fiecare persoana are greutăți, însă va rog sa nu rămâneți indiferenți și sa ne ajutați pentru ca micuțul nostru sa aibe o copilărie fericită. Dumnezeu sa va răsplătească prin sănătate și Ayan prin primii pași și de ce nu, și cuvinte!”, a scris Alina pe pagina dedicată cauzei lui Ayan.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */