Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Bărbat decedat, în timpul unei intervenții a pompierilor

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit, astăzi, în timpul unei intervenții de stingere a unui incendiu izbucnit la locuința sa din Lipia.

În această după-amiază, pompierii au fost anunțați prin 112 că, într-o gospodărie din satul Lipia, comuna Merei, a izbucnit un incendiu. Potrivit ISU Buzău, la fața locului au ajuns pompierii, care au găsit arzând o mică anexă gospodărească și circa o tonă de furaje.

A fost o intervenție relativ simplă, spun cei care au asistat la operațiune: nu au existat victime, iar pompierii au reușit să stingă flăcările într-un timp relativ scurt.

La un moment dat, proprietarul gospodăriei le-a spus pompierilor că se simte rău. În câteva minute, starea lui s-a agravat și până la pierderea conștienței a fost un singur pas. Bărbatul s-a prăbușit din picioare în fața salvatorilor, care au demarat imediat manevrele de resuscitare.

Eforturile celor de la SMURD au fost zadarnice. Bărbatul de 53 de ani nu a putut fi readus la viață, medicul de pe ambulanță pronunțând decesul.

Cel mai probabil, bărbatul a suferit un atac de panică sau un infarct, însă cauza morții urmează a fi stabilită cu exactitate în urma necropsiei. Cert este că bărbatul nu s-a aflat nicio secundă în pericol din cauza incendiului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button