Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Bărbat ridicat de la locul de muncă | Polițiștii l-au dus la audieri

În această dimineață, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost ridicat de la locul de muncă de polițiștii buzoieni, fiind condus la audieri într-un dosar ce vizează uciderea cu bestialitate a unei femei de 46 de ani.

Marian Comănici, bărbatul audiat, este concubinul Auricăi Anghel, femeia găsită moartă pe un câmp din localitatea Tăbărăști. El a fost ridicat de anchetatori în această dimineață de la serviciul de gospodărire al Primăriei Gălbinași, acolo unde presta ore de muncă în folosul comunității în schimbul încasării ajutorului social.

Bărbatul este cel care a semnalat dispariția concubinei sale acum mai bine de o lună de zile. El este unul dintre suspecți, însă anchetatorii ar mai avea în vizor și o altă persoană din comună.

Este vorba despre C.D., un bărbat de etnie romă din Gălbinași, care a mai fost condamnat, în trecut, pentru crimă. Se pare că bărbatul, care executase peste 25 de ani de închisoare, fusese eliberat de curând.

Cadavrul unei femei dispărute de acasă a fost descoperit de polițiștii buzoieni săptămâna trecută, pe un câmp din localitatea Tăbărăști. Necropsia a scos la iveală faptul că moartea femeii a fost violentă.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: