Știrile zilei

S-a stabilit dinamica accidentului de aseară | Cine a fost de vină

Un eveniment rutier care putea avea urmări grave s-a produs marți seară, la intersecția bulevardelor Mareșal Averescu și Unirii. Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea acestuia se face un buzoian de 34 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda Fabia.

Aseară, în jurul orei 21:30, un bărbat de 40 de ani, din Buzău, și-a făcut praf autoturismul Audi după ce a intrat în masina din fata sa, care intenționa să vireze la dreapta.

După finalizarea cercetărilor, oamenii legii asu stabilit că ambii soferi veneau de pe bulevardul Unirii și se îndreptau către Bariera Ploiești. La un moment dat, șoferul Skodei, un buzoian de 34 de ani, care intenționa să vireze la dreapta înspre Crâng, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei și a fost izbit din spate de autoturismul Audi cu numerele de înmatriculare BZ-10-RWT. Bolidul scăpat de sub control a rupt un stâlp de pe scuar și s-a oprit câțiva metri mai încolo, pe breteaua care permite virajul la dreapta de pe Mareșal Averescu înspre Cimitirul Eroilor.

La rândul ei, Skoda a fost proiectată într-o a treia mașină, condusă de un arădean în vârstă de 65 de ani, care se afla staționat la semafor. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Buzoianul de 34 de ani care a provocat tamponarea riscă acum o amendă cuprinsă între 580 și 1160 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button