Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavru descoperit într-o râpă!

Un turist a fost găsit mort astăzi pe un traseu din Munţii Bucegi. Autoritățile cred că victima ar putea fi un bărbat din Buzău, căutat de familie încă din luna iunie. Salvamontiştii au găsit lângă cadavru mai multe documente care duc spre această ipoteză, scrie Adevărul.

Salvamontiştii au ajuns la locul indicat de mai mulţi turişti care au descoperit un cadavru aflat în stare avansată de putrefacţie pe un traseu din Bucegi, în apropiere de Crucea de pe Caraiman. Anumite surse susţin că lângă cadavru au fost găsite mai multe documente care duc către ipoteza că persoana decedată este un bărbat din judeţul Buzău, dat dispărut de familie încă din iulie.

Ultima dată bărbatul a comunicat telefonic cu o prietenă căreia i-a spus că se află în gara din Buşteni şi intenţiona să meargă pe jos spre Moeciu de Sus pentru a se întâlni cu aceasta.

Bărbatul era divorţat şi avea o relaţie de câteva luni cu o femeie din Bucureşti pe care o cunoscuse în primăvara acestui an şi alături de care intenţiona să-şi continue viaţa. Cu ea urma să se întâlnească la Moeciu.

Autoritățile aşteaptă verdictul medicilor legişti pentru confirmarea informaţiei potrivit căreia persoana decedată este Viorel Găman.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */