Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavrul unui bărbat, găsit pe marginea drumului

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 55 de ani a fost descoperit, astăzi, într-un șanț de pe marginea drumului, în satul Vizireni din comuna C.A. Rosetti. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Bărbatul găsit mort se numea Victor Oprișan și locuia în Vizireni. După despărțirea de soție era tot mai abătut, iar unii localnici spun că începuse să aibă probleme cu alcoolul. Nimeni nu știe exact cum a ajuns trupul său acolo și, de aceea, în acest moment anchetatorii nu exclud niciun scenariu.

Cel mai probabil însă, omul a rătăcit pe întuneric și a căzut în șanț.

Acum, oamenii dau vina pe autorități și le acuză de indiferență și rea voință: „Lucrări făcute de luni bune și nefinalizate. Nepăsarea autorităților aduce urmări grave. Cei care au făcut aceste șanțuri ar trebui trași la răspundere. Un om a murit aici. Ce o să mai urmeze?”, s-a întrebat o localnică.

În jurul prânzului, o echipă de criminaliști de la IPJ Buzău s-a deplasat la fața locului pentru a efectua o anchetă. Chiar dacă se dovedește că șanțul nu avea ce să caute acolo sau că trebuia astupat de mult, cel mai probabil nimeni nu va răspunde pentru moartea bărbatului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button