Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Camion militar, ieșit în decor pe E85

Un camion aparținând unei unități militare din București, care transporta mai multe butoaie cu aditiv pentru motorină, a ieșit în decor și s-a răsturnat în șanț în zona localității Poșta Câlnău din județul Buzău. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Incidentul s-a produs joi după-amiază, în afara localității buzoiene Poșta Câlnău. Camionul încărcat cu Ad Blue, un aditiv folosit la motoarele diesel, circula dinspre Râmnicu Sărat înspre Buzău în momentul în care, din motive rămase necunoscute a părăsit partea carosabilă și a ajuns în șanț. Martorii spun că o roată a autocamionului s-ar fi desprins, moment în care șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor.

Soluţia AdBlue este incoloră, nu are miros şi nu este inflamabilă. Lichidul este folosit pentru a reduce emisiile de monoxid de azot şi dioxid de azot ce apar ca noxe în urma arderii combustibilului de motoare diesel.

Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Mașina Armatei va trebui însă acum tractată, avariile produse făcându-i imposibilă deplasarea.

La fața locului s-au deplasat și polițiști de la IPJ Buzău. La această oră, traficul în zona producerii accidentului se desfășoară normal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: