Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ce se întâmplă cu autobuzul 2 | Anunțul Primăriei Mărăcineni

Se vor desființa traseele rurale ale Trans Bus? Este întrebarea care îi frământă de câteva zile pe călătorii din Mărăcineni, care s-au adresat Primăriei, în speranța că vor primi lămuriri. 

Îngrijorările au apărut odată cu lansarea unor informații privind anularea licențelor de traseu pentru toate cursele extraurbane ala Trans Bus. Imediat, călătorii de pe valea Slănicului au intrat în panică. Oamenii depind de autobuzul 2, însă se pare că nu au motive de îngrijorare:

„Stimați locuitori ai comunei Mărăcineni,

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora Trans Bus nu va mai circula pe traseele rurale. Așa-zisa desființare a traseului 2 i-a îngrijorat deja pe locuitorii noștri, care ne-au întrebat ce se va întâmpla.

Ținem să vă informăm că Trans Bus VA CIRCULA în continuare pe ruta Buzău-Mărăcineni-Cernătești și retur, orarul de circulație rămânând același.


Vă asigurăm că acordul cu Trans Bus nu a fost și nu este pus în pericol, administrația noastră fiind puternic angajată în asigurarea serviciilor pentru cetățeni.

Autobuzul 2 circulă în continuare și nu există motive de îngrijorare privind viitorul acestei linii!”, scriu reprezentanții Primăriei Mărăcineni pe Facebook.

Recent, firmele private care operau pe anumite trasee din judeţ au solicitat instanței anularea licențelor aprobate de ADI Buzău-Mărăcineni. Tribunalul Buzău a admis cererile în două astfel de dosare şi anume în dosarele 308/114/2019 şi 1581/114/2018. Sentinţele date pe 19 septembrie de magistraţii Tribunalului Buzău nu sunt însă definitive şi executorii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: