PoliticăȘtirile zilei

ULTIMA ORĂ: Ciolacu, anunț IMPORTANT despre rețeaua de gaze! (foto)

Se creionează cel mai mare proiect de dezvoltare pe care l-a cunoscut județul Buzău în anii de după Revoluție. Toate localitățile din județul Buzău vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale, conform unui proiect ale căror baze au fost puse astăzi.

„Este un proiect gigant de zeci de milioane de euro care va aduce zona rurală la standarde europene și le va oferi oamenilor perspectiva unei vieți mai bune.

Toți pașii procedurali i-am discutat astăzi în prezența primarilor din județ în cadrul unei întâlniri organizate de Instituția Prefectului și Consiliul Județean Buzău la care au participat directorul Transgaz, Sterian Ion și directorul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Dumitru Chiriță.”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Pentru a pune în aplicare mărețul proiect, autoritățile au decis să înființeze rapid ă asociație la nivel județean, la care să adere toate localitățile beneficare ale proiectului:

„Am decis împreună să înființăm rapid o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) la nivel județean, care să cuprindă toate localitățile beneficiare ale proiectului, grupate în patru diviziuni în funcție de zonă. Următoarea etapă va fi întocmirea studiilor de fezabilitate, aprobarea lor și demararea lucrărilor.

Sunt convins că fiecare dintre cei responsabili își va face datoria astfel încât acest proiect să fie o reușită pentru județul nostru!”, a mai scris liderul PSD pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button