Utile

ULTIMA ORĂ: Ciprian a pierit într-un mod cumplit

Tragedie în localitatea buzoiană Cotu Ciorii. Ciprian Mihai, un bărbat în vârstă de 36 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, strivit de duba pe care încerca să o repare. „Porumbelul”, așa cum îl alinta toată lumea, era căsătorit și avea o fetiță.

Nenorocirea s-a produs în această după-amiază în localitatea Cotu Ciorii din comuna C.A.Rosetti. Bărbatul se afla în curtea locuinței sale și încerca să își repare mașina care îi era tovarășă de ani buni. Cu ea căra autovehiculele pe care le aducea din străinătate sau pe care le prelua pentru reparație. Marea greșeală pe care a făcut-o tânărul ar fi fost aceea de a nu asigura bine duba sub care lucra. La un moment dat, spun localnicii, mașina a alunecat și a căzut peste trupul bărbatului, provocându-i răni grave.

Personalul medical de pe ambulanța SAJ l-a găsit pe Ciprian strivit, cu leziuni în zona abdominală și toracică. În zadar au efectuat manevrele de resuscitare de aproape o oră, fiindcă inima bărbatului s-a oprit.

Ciprian era cunoscut în zonă drept un tânăr liniștit, care își vedea de meserie și de familie: „Chiar dacă părea el mai dur, era un băiat liniștit. Își făcea treaba lui cu mașinile, le aducea, le repara sau le vindea, oricum, nu era genul să intre în conflict cu cineva.”, ne-a scris un apropiat.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei. Apropiații tânărului sunt șocați de tragedia petrecută astăzi și nu le vine să creadă că prietenul lor nu mai este. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button