Știrile zilei

Intervenție SMURD, la un bloc din Buzău! | Copil de șase ani, în pericol

UPDATE: Pompierii au fost nevoiți să taie bucata de masă și să îl transporte pe copil cu degetul în ea până la ambulanța SAJ . Copilul a ajuns la UPU cu degetul blocat în bucata metalică, pe care personalul medical a reușit să o taie cu o foarfecă de tablă. Minorul se află în afara pericolului.

Intervenție a pompierilor, la un bloc din zona Traian Vuia. Un copil de șase ani și-a prins mâna într-o masă de călcat, fiind nevoie de intervenția SMURD-ului.

Forțele au ajuns la fața locului în urmă cu puțin timp, iar intervenția este în desfășurare.

Vă vom ține la curent cu evolutia evenimentului.

loading...

Reporter Buzoian

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Copiii sunt cela mai gingase fiinte! Dupa acest articol mi-am sunat sotul si m-am asigura ca prichindelul meu e bine! Asta este tot ce conteaza pentru noi, parintii, iar astfel de semnale de alarma..oricat de triste ar fi..trebuie trase! Fiti alaturi de copiii vostri, dragi parinti! Ei nu au alt sprijin decat in noi, iar acum au cea mai mare nevoie de asta!
    Domnule Sontica, nu stiu cum esti in viata reala sau daca ai copii, dar te rog sa faci o rubrica pentru copilasi, pentru Îngerasii nostri dar si pentru cei care nu mai sunt…Exista oameni care au pierdut ce au avut mai scump, iar acum nu mai au nicio alinare…Sunt alături de dumneata cu informații si orice fel de suport!

/* ]]> */